Exportboost i Borås

 

FÅ HJÄLP ATT SNABBT VÄXLA UPP DINA INTERNATIONELLA AFFÄRER

Boka en 30 minuters EXPORTBOOST och träffa exportrådgivare som ger dig individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Ska ditt företag ta steget och satsa på en ny marknad? Vill du börja exportera till ett nytt land? Den 27 februari har du chans att få träffa några av Västra Götalands bästa exportrådgivare och få individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Exportboosten inleds med att du gör en kort presentation av företaget och era framtida mål. Du får därefter personlig återkoppling och en 20-minuters BOOST med konkreta tips och vägledning för dig och ditt företag. Det kan till exempel röra sig om val av bästa marknad för er satsning, finansiering av er exportaffär eller säljkanaler beroende på marknad.

Tid och plats

27 februari 2018, kl. 10.00 – 15.00
Textile Fashion Center, Skaraborgsvägen 3, Borås

Anmälan

Anmäl ditt intresse genom att skicka e-post till kontaktperson Moa Boëthius Lind, Västra Götalandsregionen. I samband med att din intresseanmälan mottas kommer du att få ett formulär att fylla i med uppgifter om ditt företag. Varje företag kommer att tilldelas en tidsslot (30 minuter) mellan kl 10.00 och 15.00, tiderna fördelas i mån om plats.

Inbjudan

Inbjudan i pdf-format