Exportera Mera

Vill du veta mer om hur du börjar eller utökar dina utlandsaffärer samt vilket stöd som finns att tillgå i din tillväxtresa?

Under en förmiddag med frukostseminarium och företagsbesök får du veta mer om de stöd som finns för företag som gör internationella affärer och hur Connect Väst Skaraborg kan matcha ditt företag med rätt kompetens och kapital.

Det finns också tid för en öppen frågestund samt möjlighet att boka enskilda möten med exportrådgivare eller med Connect Väst Skaraborg direkt efter seminariet.

Speedmeetings / Enskilda möten

Under förmiddagen ges du möjlighet att träffa olika aktörer och rådgivare som finns i regionen i ett kortare enskilt möte om 15 minuter. Under denna stund kan du får tips, råd och även vägledning kring vem du borde vända dig till, vilka som kan hjälpa dig bäst och vad du nästa steg kan tänkas vara.

Du bokar ditt möte i förväg och vi matchar dig med rätt rådgivare. De områden du kan boka möten inom är:

Finansiering

Här får du hjälp att hitta finansiering för din utlandssatsning eller expansion samt för att säkra upp dina kundfordringar.

Marknadsanalys och regelverk

Här kan du diskutera tullregler, skattefrågor, analys av en marknad, hjälp med att hitta en utländsk återförsäljare/agent samt ta fram en exportstrategi.

Produktutveckling och innovationsrådgivning

Här får du guidning i produkt- och affärsutveckling eller lära dig vilka stöd som finns för din utvecklingssatsning. Boka ett möte kring produktutveckling och innovation här!

Företagsbesök

Välkommen på företagsbesök hos PrismaTibro. Här samlas fyra produktfamiljer med gemensamma nämnare i elektronik och mekanik. Avancerade funktioner i kombination med enkla lösningar har gett framgång över hela världen och man finns nu på drygt 30 marknader.

En väg till flera aktörer

Industriell Dynamik är en del av Exportcenter Västra Götaland som vill göra det lätt för ditt företag att göra internationella affärer. Genom att vi fungerar som en väg in till flera aktörer, kan du få tillgång till kunskap, nätverk och expertis om nya marknader.

Anmälan

Program, mer information och anmälan hittar du här!

Bokning

Plats
Tillväxt Tibro, Inredia, Brovägen 26, Tibro