Connect jobbar med tillväxtföretag i sina program Språngbrädan® och FöretagsAcceleratorn®. Där får företag handfast stöd och råd i sin tillväxtresa. Som komplement till dessa företagsstödjande erbjudanden finns nu även en kostnadsfri ”scaleup-analys”; för bolag som står inför nästa stora utvecklingssteg.

Connect har fina kontakter med investerare av olika slag, och erbjuder dem bl a investeringsmöten, digitala plattformar nationellt och internationellt samt syndikeringsmöjligheter. Företagen träffar investerare i olika sammanhang, bl.a  i det branschledande, årliga eventet Connect2Capital. Connect arrangerar även andra event, mötesplatser och nätverk.

De söker även kontinuerligt efter personer med värdefull erfarenhet och kompetens som kan agera rådgivare i aktiviteter eller kanske kliva in som en aktiv partner. Matchningen med tillväxtföretagen sker via mentorskap och Connects starka nätverk

En del av Industriell Dynamik

Connect Väst har en rådgivande roll inom Industriell Dynamik. Hit hänvisar vi företag med organisatoriska utvecklingsmöjligheter, kapitalfunderingar och tillväxtbehov.

Läs en företagsberättelse där vi medverkat genom Industriell Dynamik